سس لیمو سسی بسیار ساده و لذیذ است که می توانید در خوراکی های مختلفی از ان استفاده کنید.

سس لیمو

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از نمناک، برای تهیه سس لیمو به مواد زیر نیاز داریم:

تخم مرغ :۳ عدد بزرگ
زرده تخم مرغ:۳ عدد
شکر :۱/۲ فنجان
رنده پوست لیمو :۲ قاشق غذاخوری
آب لیمو :۱/۲ فنجان
نمک:۱/۲ قاشق چایخوری
کره:۲۵۰ گرم

طرز تهیه سس لیمو برای کیک و انواع خوراکی | مدت نگهداری سس لیمو در فریزر و یخچال

طرز تهیه سس لیمو

در ظرفی آب لیمو را به همراه پوست لیمو ، نمک ، شکر ، تخم مرغ و زرده تخم مرغ مخلوط کنید و روی بخار آب ( کتری یا سماور ) قرار دهید و ۵ دقیقه مدام هم بزنید تا کف کند و غلیظ شود.

بعد از اینکه سس قوام دار شد آن را از روی حرارت بردارید و کره را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا کره خوب ذوب شود.

سپس سس آماده شده را از روی صافی رد کنید و در ظرف در دار بریزید تا خنک شود. این سس را می‌توانید یکماه در فریزر و ۵ روز در یخچال نگه دارید.

کد خبر 871366

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha